top of page

TÉMĚŘ PŮL MILIONU KORUN NA POMOC DĚTEM ZA PRVNÍ ČTVRTLETÍ ROKU 2024

V prvních třech měsících roku 2024 poslal Granter na pomoc ohroženým nebo nemocným dětem v Česku celkem 455 230 Kč.

V prvních třech měsících roku 2024 poslal Granter na pomoc ohroženým či nemocným dětem v Česku celkem 455 230 Kč.


Granter poskytuje finance tam, kde to často systém přehlíží - na péči o děti s onkologickými chorobami a týrané nebo jinak ohrožené děti.


Fond ohrožených dětí od Grantera dostal 95 230 Kč na mzdy tzv. tet a strýců a 120 000 Kč na platy dětských psychologů.


Fakultní nemocnici v pražském Motole a Fakultní nemocnici v Brně přispěl Granter 120 000 Kč na mzdy dětských psychologů a datových manažerů.


Psychologové, pečovatelé v roli tet a strýců i data manažeři se starají o to, aby se těžce nemocným a ohroženým dětem dařilo lépe. Důstojná mzda je nejen odměnou za jejich náročnou a oddanou práci, ale také větší zárukou, že tito nezbytní experti ze svého oboru neodejdou.



Pro onkologicky nemocné děti, jejich blízké i zdravotníky je také důležité prostředí, ve kterém se pohybují. Granter loni finančně podpořil rekonstrukci oddělení dětské onkologie a hematologie v Motole. V lednu 2024 jsme se přišli podívat na zrenovované prostory a převzali

děkovný list.


Do budoucna plánujeme přispět na vybudování prostor pro canisterapii v Motole. To však můžeme udělat jen s vaší pomocí. Darujte proto na náš transparentní účet nebo přes naši dárcovskou aplikaci VAKOVAKO.




bottom of page