top of page

GRANTER ZAFINANCOVAL ČÁST REKONSTRUKCE PROSTOR NA DĚTSKÉM ODDĚLENÍ HEMATOLOGIE A ONKOLOGIE



Nadační fond 2091 prostřednictvím svého projektu Granter přinesl významnou finanční podporu pro rekonstrukci a zlepšení podmínek na oddělení dětské hematologie a onkologie 2. lékařské fakulty v FN Motol. Celková částka ve výši 488 830 Kč umožnila modernizaci prostor a vytvoření příjemného a bezpečného prostředí pro malé pacienty i jejich rodiny.


Nemocnice Motol je jedním z předních zdravotnických zařízení v České republice, a oddělení dětské hematologie a onkologie zde hraje klíčovou roli v léčbě a péči o děti trpící hematologickými chorobami a rakovinou. I přes vynikající lékařský tým a odbornou péči byly prostorové podmínky oddělení zastaralé a neposkytovaly potřebný komfort pro pacienty i personál.


Rekonstrukce zahrnovala nejenom obnovu fyzické infrastruktury, ale také vytvoření speciálního designu a prostorového uspořádání, které maximalizuje pohodlí pacientů a rodinných příslušníků během jejich náročného léčebného procesu. Moderní, světlé a barevné interiéry pomáhají snižovat stres a úzkost dětí a jejich rodin. Zatímco lékaři, pokročilá technologie a vybavení podporují efektivní a kvalitní péči.


PŘED REKONSTRUKCÍ



PO REKONSTRUKCI



Projekt Granter, je významným příkladem toho, jak nadační fondy mohou mít skutečný pozitivní dopad na komunitu. Podpora léčebných zařízení, zejména v oblasti péče o děti s onkologickými a hematologickými onemocněními, má dlouhodobý efekt na životy nemocných i jejich rodin.


Tým projektu Granter má radost z úspěšné rekonstrukce a těší se na další projekty, které pomáhají dětem.

Nadační fond 2091
Plynární 1617/10, Praha 7 - Holešovice, 170 00
IČO: 118 93 184
www.nf2091.org

projekt ze skupiny

logo STARTEEPO
bottom of page